Om mig
Jag heter Malin Marshall och är din hundfrisör på Haninge Hundklipp. Jag är en helt vanlig tjej som är uppvuxen och har levt hela mitt liv i Västerhaninge. På min fritid gillar jag att läsa böcker, rida och umgås med familj och vänner. 

Vid 19 års ålder skaffade jag min första egna hund. Han heter Hamlet och är en Svensk Lapphund. Jag visste nog inte riktigt vad jag gav mig in på när jag skaffade honom, men oj vad han har lärt mig mycket. Bland annat har han fått mig att förstå att ordspråket "Tålamod är en dygd" verkligen är sant!

Förutom Hamlet består familjen av min man Max och våra barn Casper och Sebastian.

Våren 2013 gick våran dröm om ett eget hus i uppfyllelse. Då flyttade vi från lägenheten i Västerhaninge till villan i Grödby och det är där jag har hundklippet nu.

Min väg till hundfrisör
När jag var liten visste jag inte ens att det här yrket fanns. Då ville jag först bli advokat, sen ridande polis, för hästar har alltid varit ett av mina favoritdjur.

Sen när jag skulle välja gymnasium blev det svårt. Det enda jag visste var att jag ville jobba med djur. Så hamnade jag på Säbyholms Naturbruksgymnasium (idag Säbyholm Utbildningar). Tre underbara år som jag njöt av i fulla drag. Men fortfarande inget mål att sikta mot.

Tack vare en god vän fick jag sommarjobb på ett bankkontor och jag blev kvar i företaget på olika sätt i 3år. 2010 kom den fantastiska möjligheten att få börja en ny utbildning med hundinriktning. "Företagande inom hundbranchen" hette den och var en yrkeshögskolelinje som hölls på Säbyholm. 

Ödet förde mig tillbaka till min gamla skola och möjligheten att göra det jag ville från början, att jobba med djur. Under två år har jag utbildat mig inte bara inom hundfrisering utan även om hundar i allmänhet. Så nu är jag examinerad Hundmästare och har startat företaget Haninge Hundklipp.